Doulapalvelut

Doula tarjoaa tunnetasolla sitoutunutta, DSC_0027ei-lääketieteellistä ammattiapua ja tukea naiselle ja hänen perheelleen raskauden, synnytyksen ja vauvakauden ajaksi. Doulapalveluun kuuluu korkealaatuisen, tutkitun tiedon jakaminen, tunnetason tuki, käytännön apu ja joukko synnytystä mukavoittavia ja edistäviä tapoja. Synnytyksen jälkeiseen tukeen kuuluu mm imetysopastus.

Toimin Suomen doulat ry doulatoimenkuvan mukaan Rovaniemellä ja lähialueella.

Valitse sopivin palvelu juuri sinulle:

 • Synnytyskeskustelu ennen synnytystä (2.5 t). Kuuntelen sinua, autan selkeyttämään toiveitasi tulevaa synnytystä varten ja tuen sinua juuri sinulle sopivan synnytykseen valmistautumistavan löytämisessä. Hinta: 105 EUR

 

 • HETIDOULAUSOlet tärkeä ja ansaitset synnytyksesi, mistä olet unelmoinut! Hetidoulaus sisältää:
  – doulan synnytyksen ajaksi sairaalaan. Sitä voi varata etukäteen tai voit kutsua doulan paikalle synnytyksen ollessa jo käynnissä. Soitto esim. sairaalasta riittää (Doula Sintija 040 571 0606). Tulen paikalle, mikäli mahdollista, lyhyelläkin varoitusajalla. Jään teidän tukena synnytyksen ajan ja ajan synnytyksen jälkeen, kunnes äidin voinnin ja tilanteen rauhoittumisen myötä doula voi poistua (noin 2-3 tunttia).
  – Hinta: 340 euroa.
 •  Pikadoulauspaketti
  1 tapaaminen ennen synnytystä
  – Jatkuva tuki synnytyksessä (myös yöllä). Aloitan päivystystä 10 päivää ennen laskettua aikaa vauvasi syntymään asti. Olen jatkuvasti 24/7 tavoitettavissa puhelimitse ja tarjoan myös WhatsApp, Messenger ja sähköpostikeskustelumahdollisuuksia. Näin mahdollistan tukeani loppuraskaudessasi ja synnytyksen varhaisissa vaiheissa.
  – 1 tapaaminen synnytyksen jälkeen
  – Hinta:  EUR 490
 • Synnytysdoulaus
  – Tavataan 3 kertaa ennen synnytystä, jolloin tutustumme ja valmistaudumme tulevaan synnytykseen harjoitellen erilaisia rentoutumis- ja kivunlievitystekniikoita, liikkeitä ja asentoja.
  – Jatkuva tuki synnytyksessä (myös yöllä). Aloitan päivystystä 10 päivää ennen laskettua aikaa vauvasi syntymään asti. Olen jatkuvasti 24/7 tavoitettavissa puhelimitse ja tarjoan myös sähköpostikeskustelumahdollisuuksia. Näin mahdollistan tukeani loppuraskaudessasi ja synnytyksen varhaisissa vaiheissa.
  – TENS-laitteen käyttö synnytyksessä
  – 1 tapaaminen synnytyksen jälkeen
  – Hinta: 685 EUR

 

 • SektioDoulaus
  – 1-2 tapaamiset ennen synnytystä, jolloin valmistaudutaan tulevaan synnytykseen ja leikkaukseen.
  – Tuki ennen leikkausta, mahdollisesti läsnäolo leikkaussalissa, tuki sen jälkeen. Olen jatkuvasti 24/7 tavoitettavissa puhelimitse ja tarjoan myös sähköpostikeskustelumahdollisuuksia. Näin mahdollistan tukeani loppuraskaudessasi.
  – 1 tapaaminen synnytyksen jälkeen
  – Hinta: 340 EUR

 

 • Kotidoulaus (myös Post partum doula ja perhedoula) – Tuki sen jälkeen, kun olet tavannut vauvasi!
  – Hoivaa, tietoa antava ja hyväksyvä tuki synnytyksen palautumisessa, vanhemmuuden ensiaskeleissa, imetyksessä, arjen sujuvuudessa ja siinä missä koko perheesi tarvitsee tukea vauvan syntymän jälkeen.
  – Voi suunnitella etukäteen jo odotusaikana tai ottaa yhteyttä silloin kun sitä tarvitset vaikka vauva olisi jo 2kk tai 8 kk.
  – Etätukea sähköpostilla, viestillä, FB, WhatsApp
  – Kerta tapaaminen noin 2-3 tuntia, 85 EUR sisältää ALV:n
  – 3 x 2-3 h pakettihinnalla 225 EUR sisältää ALV:n ja mahdollisesti laskutetaan erissä
  – Doulaasiakkaille 10% alennusta
 • Mamma-ilta doulan kanssa
  Tulen alustajaksi tai illan vetäjäksi kuljettelemaan keskustelua odotukseen ja synnytykseen liittyvistä aiheista, ohjaamaan synnytystanssituokiota, tarjoamaan mukavia hetkiä Rebozo-huivin halauksessa ja paljon muuta mammojen toiveiden mukaan.
  Mamma-ilta voi olla synnytysvalmennustyyppinen, keskustelupohjoinen, tai keskittyä äitiyden juhlimiseen ja olla Mother’s blessing-juhlan tyyppinen.
  Hinta: 80 EUR alkaen. Kysy tarjous!

Palveluni arvomaailman perusteet:

 • Sinä olet oman synnytyksesi paras asiantuntija. Uskon sinuun, sinun kehosi taitoon synnyttää sekä vauvaasi!
 • Intuitiivisuus. Olen jatkuvasti läsnä ja turvaan mahdollisuuksieni mukaan synnytysrauhaasi, jotta pystyisit kuuntelemaan oman kehosi sisäiset viestit ja huomaamaan vauvan osallistumista synnytyksessä.
 • Nauttiminen. Raskaus ja synnytys ovat ihmeellisiä hetkiä elämässä. Autan sinua kehittämään itseluottamustasi, jotta pystyisit nauttimaan synnytyksestäsi.
 • Tuki. Tuen sinut sellaisena kuin synnyttäjänä olet. Tuen sinua omien valintojesi toteuttamisessa. Tuen myös tukihenkilöäsi / puolisoasi hänen roolissaan.
 • Informaatio. Tarjoan tietopohjaista tietoa, jotta pystyisit tekemään valintojasi tietoisesti.
 • Joustavuus. Synnytyksen kulkua ei voi ennustaa etukäteen. Doulapalveluni räätälöin tarpeidesi mukaan. Synnytystilanteessa olemme kiitollisia pienistä askelista ja saavutuksista. Kuuntelen sinua ja palvelen tilanteen mukaan.
 • Autan sinua saavuttamaan mahdollisimman myönteisen synnytyskokemuksen juuri sinun haaveidesi mukaan.

 

On tärkeää, että synnytyksessä vieressäsi ovat turvalliset, tutut ja luotettavat ihmiset. Kannattaa tutustua eri douliin ja valita itsellesi sopivin. Ensimmäinen tutustumistapaaminen on ilmainen ja se ei ole sitova. Tapaaminen kestää noin tunnin. Silloin tutustumme, käymme läpi, mitä doula on, minkälaista apua ja tukea hän tarjoaa ja mikä hänen roolinsa synnytyksessä on. Kerron omasta taustastani ja palveluistani. Haluttaessasi tutustua soita 040 571 0606 tai kirjoita sintija.dutka@gmail.com

Päättäessäsi palkata minut sovimme doulatapaamisen ja allekirjoitamme sopimuksen. Kaikki tapaamiset ovat luottamuksellisia. Tapaamisten aikana mielelläni tutustun muihin tukihenkilöihin, varsinkin synnytykseen mukaan tuleviin. Jos itsestäni johtuvasta syystä en pysty osallistumaan synnytykseen, perheen toiveiden mukaan järjestän varadoulan.

Jokaisella pitäisi olla mahdollisuus löytää itselleen sopiva doula ja päästä tarvitsemaansa synnytysvalmennukseen rahatilanteesta huolimatta. Siksi tarjoan useita maksuvaihtoehtoja. Esimerkiksi, voimme sopia maksamisesta erissä. Vähävaraisille (mm opiskelijat, yksinhuoltajat, työttömät) tarjoan Maksa mitä voit -palvelua. Olen avoin myös vaihtokauppaan. Kysy!