Aktiivinen synnytys ry:n keskusteluillat

woman-1235716__340

Avoimiin vertaistukeen perustaviin Aktiivinen synnytys ry:n keskusteluiltoihin olet tervetullut keskustelemaan tai vain kuuntelemaan. Voit olla raskaana, synnyttänyt tai muuten kiinnostunut aiheista. Tuo mukanasi kumppani tai tukihenkilö sekä tarvittaessa myös lapset.

Illat pidetään kuukauden 3. torstai
klo 17-19 MLL:n Perhetoimintakeskuksen tiloissa (os. Pirkkakatu 2, Rovaniemi).

Syksyn 2019 iltojen aiheet ja päivämäärät:

  • TO 15.8 Synnytyksen eri vaiheet
  • TO 19.9 Synnytyskipu ja rentoutuminen
  • TO 17.10 Gua Sha hieronta ja Rebozo-liina tukihenkilön työkaluna synnytyksessä
  • KE 20.11 Synnytysluottamus

Keskusteluilta on maksuton. Paikallistoimintaa voi tukea pienellä maksulla. Paikalla voi myös ostaa yhdistyksen Sydänääni-lehdet (5-8€/kpl).

Iltojen vetäjät ovat Sintija Dutka (Aktiivinen synnytys ry:n paikallistoiminnan vetäjä Rovaniemellä, synnytysdoula, synnytystanssi ohjaaja, synnytysvalmentaja), Arja Hemmi (työnohjaaja, synnytysdoula), Tinja Semenoff (kätilö).

Aktiivinen synnytys ry:n Rovaniemen toimijat ovat tavattavissa myös Wanhojen markkinoiden aikana la 17.8 klo 10-12 MLL:n Perhetoimintakeskuksen tiloissa. Paikalla on myös ÄIMÄn yhteyshenkilö.

Maanantaina 7.10 klo 17-19 Aktiivinen synnytys ry, Imetystuki ry ja ÄIMÄ ry pitävät yhteisvertaisiltaa samoissa tiloissa.

Aktiivinen synnytys ry on valtakunnallinen verkosto, joka edistää perhelähtöistä synnytyskulttuuria. Yhdistys tarjoaa monipuolista tietoa liittyen odotukseen ja synnytykseen ja tukee yksilöä löytämään oman tapansa olla raskaana.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaamme, sillä yhdistys on kaikenlaisia synnyttäjiä varten.

www.aktiivinensynnytys.fi
Tutustu myös aktiiviseen Facebook-ryhmäämme!

Lisätiedustelut:
Sintija Dutka puh. 040 571 0606, sintija.dutka@gmail.com